onsdag 31 mars 2010

Goth vige

jag tänkte satsa på lite tuffare Goth smycken. Här är en vinge som jag påbörjat men jösses jag har gått så vilse att jag inte vet var jag är och inte får jag ihop det ordentligen heller.

Wire och fimo

Igår bläddrade jag i en bok som heter Wire jewelry step by step. Boken innehöll underbara projekt. Jag ville genast sätta igång. Jag tillverkade 2 slarviga fimo pärlor bara för projektens skull.att jobba med wire var jätteroligt men oj att göra spiraler var inte enkelt. Jag råkade göra en åtta av en ögla och kämpade med att böja tillbaka den. Jag måste ha bänt för mycket för wiren gick av :(
Så här blev det i alla fall. Inte så illa för att vara första försöket.
Yesterday I looked in a magazine called step by step wire jewellry. In the magazine it was lovely projects. I wanted to start immediately. I made two sloppy made beads just for the projects. To work with wire was really fun but oh how hard it was to make coils. I accidently made an eight from one loop and struggled to bend it back. I must have bend to much because the wire broke :(
This is the result. not so bad for the first try.
 






Här är den andra fimo pärlan. Den ser livsfarligt god ut. I morses när jag var nyvaken och såg pärlan på fastande mage var jag nära att äta upp den.

Here is my second bead I made from Fimo. I looks really tasty. When I woke up this morning and saw this bead before breakfast I had a hard time to not eat the bead.

Tjoho nu kan jag äntligen börja blogga på allvar

Jag hade lite problem med att få bilderna till att synas i bloggen men nu fungerar det fint så jag kan sätta igång och hobby blogga på iktigt nu. :)

Mina första fimo cabochoner

Ja ghar börjat experimentera lite grann med Fimo. Här är några fimo cabocheer eller vad det heter i pluralis på svenska. ( 1 st heter cabochon) På bilden finns även några misslyckade rosor.

En påbörjad söt ko

Jag såg ett underbart mönster på en ko som jag självklart var tvungen att prova. Men det var inte så lätt som det såg ut. Jag gjorde fel och fick sprätta och sedan kom jag till ring nummer 15 och nu har kon legat i dvala i snart 2 veckor. Men så här ser den ut just u i alla fall. Vi får hoppas att vi ser en färdig ko i framtiden. :)

måndag 29 mars 2010

Pärlad elgitarr

Här är en bild på en elgitarr som jag gjorde av pärlor 100318

söndag 28 mars 2010

Bloggen är skapad

Nu har jag äntligen skapat denna blogg där jag kommer att blogga om mina hobby projekt.